Appel Bouw gecertificeerd voor veilig reinigen mestopslag

Appel Bouw gecertificeerd voor veilig reinigen mestopslag

Als een van de eerste bedrijven zijn wij gecertificeerd voor het veilig en verantwoord reinigen van mestopslagsystemen. Wij voldoen hierdoor vanaf 1 juli 2018 aan de BRL K906 opgesteld door Kiwa.

Wij vinden het belangrijk om mestopslagsystemen goed te reinigen, maar nog belangrijker vinden wij de veiligheid van onze mensen en die van de boeren zelf. Er gebeuren namelijk regelmatig ongelukken met mestopslagsystemen. Vandaar de keuze om de procedure van dit certificaat te volgen. En dat is goed gegaan, wij hebben het certificaat gehaald! We hopen dat met behulp van deze certificering de boer bewuster is van de gevaren rondom mestopslag en het reinigen ervan.

Nieuwe certificering door Kiwa
Kiwa heeft in samenwerking met andere bedrijven en instanties BRL K906 opgesteld. Aanleiding hiervoor zijn wederom de ongelukken die plaatsvinden in mestopslagsystemen. Lees het volledige persbericht: ‘Kiwa certificeert Appel Bouw en Beutech Agro voor veilig reinigen mestopslag.’

Gevaar van mestgassen is er altijd, om het gevaar te verminderen reinigt Appel Bouw mestopslagsystemen altijd van buitenaf. Wilt u meer weten over het reinigen van mestopslagsystemen? Neem contact met ons op!

Menu